“ Precipio geeft mij handvaten om knopen door te hakken en sneller te schakelen.”

“Precipio is een KMO die meedenkt met jouw bedrijf. Ze kan je inzichten geven waardoor je anders naar je bedrijf gaat kijken. We denken nu zelf na over welke KPI’s er eventueel nog waardevol zouden kunnen zijn om ons bedrijf verder te laten groeien.”

— Jeff Schrauwen - Atelier Schrauwen

Screen Shot 2015-05-06 at 3.23.02 PM.png
“Precipio helpt me om de chaos in mijn hoofd netjes te visualiseren in handige schema’s. De tool geeft me gemoedsrust zodat ik me kan concentreren op wat ik het beste kan.”
“De tool van Precipio zette mijn cijfers en voorspellingen om in handige slides. Nu kan ik veel beter visualiseren wat me te wachten staat het komende jaar.”

— Jozefien Daelemans - Charlie Magazine

 
 
“Dankzij de hulp van Precipio hoef ik zelf geen Excel wonder te zijn om toch een gedetailleerd en professioneel overzicht te krijgen van mijn cijfers. Zo kan ik mij focussen op de zaken waar ik goed in ben en kan ik rekenen op feedback en betrokkenheid van mensen met expertise.”

— Véronique Leysen - Maurice Coffee & Knits

 
De Precipio aanpak houdt startende ondernemers een spiegel voor die hen op een intuïtieve manier helpt om zichzelf snel de juiste vragen te stellen ivm hun financiële doelstellingen.”

— Pascal Cools & Jan Bormans - Flanders DC

 
“De sterkte van Precipio is de vertaalslag maken van theorie naar praktijk in mensentaal
De tool die Precipio mij heeft gegeven is flexibel en kan aangepast worden in functie van de groei van mijn bedrijf
Door de gesprekken, coaching en de tool die Precipio voor mij heeft gemaakt, zijn de pijnpunten van  mijn onderneming bloot gelegd. Nu weet ik aan welke knoppen ik kan draaien om mijn gewenste resultaat te behalen.
  • Tijdsbesteding in klantencontact verhoogd
  • Juiste prioriteiten stellen op basis van KPI’s
image7.png

— Anne Guffens - Begeuren.be

                 Read more