Maarten Janssens

Finance Professional/Entreprenee®

Precipio is een mensgeoriënteerde firma, draagt een duidelijk missie & visie uit en geeft me de kans om voortdurend te blijven evolueren en dat is precies wat perfect bij me past. Na 8 jaar trouwe dienst in diverse functies bij een Noorse multinational is de consultancy het ideale verlengstuk. Het boeiendste hieraan vind ik de verscheidenheid aan opdrachten in verschillende bedrijven en het ontmoeten van vele nieuwe mensen.

Tevens ben ik zéér trots dat ik kan meehelpen aan de verdere uitbouw/groei van Precipio, onze ‘mission 2020’.

Eén van de waarden van Precipio die ikzelf hoog in het vaandel draag is ‘teamspirit’, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak als ik op zondagnamiddag ga voetballen met vrienden. Het doel blijft hetzelfde: “Samen streven naar het beste resultaat”!

SPECIALTIES: Accounting (GL/AP/AR) – SAP SD/MM – Inventory - Process Improvements

GOOD TO KNOW: People manager – aanstekelijk enthousiasme – groot aanpassingsvermogen