Cedric Geirnaert

Finance Professional/Entreprenee®

Na 2,5 jaar ervaring als controller in een IT-multinational in Brussel en het behalen van mijn master Accountancy in avondonderwijs, was het moment geschikt om een nieuwe uitdaging aan te gaan.  Al snel werd me duidelijk dat Precipio zich onderscheidt van de andere consultancybedrijven in de markt door zijn no-nonsense aanpak met een focus op entrepreneurship.

Precipio draagt tevens people management hoog in het vaandel: in samenspraak met het management wordt gezocht naar het project dat matcht met de capaciteiten van de consultant. Het spreekt uiteraard voor zich dat elke consultant ernaar streeft een opportuniteit te ambiëren waarbij zijn expertise het verschil kan maken.

Persoonlijk richt ik mij op projecten in controlling en rapportering. Vanuit het idee van continue vorming, aan dewelke Precipio een groot belang hecht, volg ik momenteel ook een opleiding Corporate Finance (HEC Paris) om mijn kennisdomein te verbreden. 

Ik ben enorm tevreden deel te mogen uitmaken van dit jonge dynamische team met grote ambities. 

SPECIALTIES: SAP FI-CO, Process improvement

GOOD TO KNOW: Open minded, Sports driven, Analytical