FINANCEbuilders in Made In Oost Vlaanderen!

Katrien Devos richt zich nu ook op finance en sales

 Geert Degrande, Made In Oost Vlaanderen6 OKTOBER 2016

 

Katrien Devos, de “captain” van het Gentse HRbuilders, dat de jongste jaren een forse groei kon realiseren en uitgroeide tot marktleider in HR interimmanagement door voor tientallen organisaties HR managers ter beschikking te stellen en die ook mee aan de wieg stond van Zembro, richt nu de holding VALUEbuilders op. “Ik stap erin met twee nieuwe partners, namelijk SALESbuilders en FINANCEbuilders”, zegt ze.

 

VALUEbuilders brengt naar eigen zeggen freelancing en freelancers naar een hoger niveau. “We helpen bedrijven die nood hebben aan de beste, meest flexibele en resultaatgerichte interimmanagers in Sales, Human Resources en Finance en we bouwen op die manier mee aan wat gemeenzaam “the future of work” wordt genoemd”, geeft Katrien Devos aan. “VALUEbuilders vormt het fundament voor verdere groei. Het platform zal de groei van de groep ondersteunen, zowel organisch als via participaties om zo bedrijven waarin we geloven en die onze klanten vooruit helpen, verder te ontwikkelen.  Zo werd een eerste participatie genomen in het snelgroeiende Passion4Sales. Deze KMO is gespecialiseerd in ‘outsourced sales’ en B2B callcenter activiteiten. Vandaag werken er 37 mensen bij Passion4Sales, tegen eind dit jaar zullen dat 50 medewerkers zijn.”

 

Volgens Katrien Devos is de oprichting van de holding een logische stap omdat net als in HR ook in sales en finance een hoge nood bestaat aan het tijdelijk kunnen inzetten van specifieke sterke competenties.

 

“Alle ondernemingen zoeken vandaag naar meer flexibiliteit en verwachten extreme resultaatgerichtheid van hun workforce. Het voelt dus heel natuurlijk aan om ook andere niches uit te bouwen”, verduidelijkt ze. “Ik heb voor sales en finance met David Van Malcot enLuc Van Den Cruijce (links op de foto) twee ondernemers aangetrokken die op dezelfde manier denken als ik over het helpen van bedrijven via het inzetten van freelancers met de juiste competenties.”

 

VALUEbuilders verenigt onze verschillende niches die kunnen groeien naargelang van de noden van de klanten.  “Ik geloof dat gespecialiseerde providers een grote meerwaarde kunnen betekenen voor bedrijven”, zegt Katrien Devos nog. “De nood aan flexibiliteit en resultaatgerichtheid zal blijven toenemen in de toekomst.  De holding maakt verdere groei en uitbouw mogelijk, zowel organisch als via participaties.  Door de oprichting van deze twee zusterbedrijven en de samenwerking met ons eerste ‘schoonbroertje’, zal HRbuilders, dat vorig jaar goed was voor een omzet van 6 miljoen euro, bijna verdubbelen in grootte. Gemiddeld zijn er nu 100 mensen voor ons dagelijks aan de slag”.

 

Op 25 en 26 oktober wordt de nieuwe holding VALUEbuilders officieel boven de doopvont gehouden.