2014-11

*|MC:SUBJECT|*
PRECIPIO NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2014
View this email in your browser
 
Uw eigen Financiële Cockpit
 
Heeft u wel eens gedroomd van uw eigen cockpit?

Zelf aan het roer staan en zelf bepalen welke richting je uit wil door aan de juiste knoppen te draaien.
Wij hebben die "cockpit" voor jou ontwikkeld.
Concreet betekent dit dat we voor je bedrijf, samen met jou, een budget opstellen op basis van je belangrijkste KPI's. Deze KPI's worden dan gebundeld in een "cockpit" waar de vooruitgang wordt gemeten op basis van je, zelf bepaalde, doelstellingen - "waar wil je naartoe?".
Onze meerwaarde ligt erin dat we, van KMO tot KMO, een begrijpelijk overzicht geven en nadien op regelmatige basis variantie-analyse uitvoeren - "waar wijk je af van je doel, hoe komt het?". Als een KPI niet (volledig) is behaald, analyseren we, samen met jou, wat de oorzaken zijn, zodat we je kunnen helpen om acties te nemen naar de toekomst toe.
Uiteindelijk kom je steeds aan op je bestemming.Testimonial - Anne van Begeuren.be

Onze eerste klant die met deze cockpit werkt is Anne. Haar concrete vraag was helder: hoe zet ik een stevige structuur neer en hoe kan ik de efficiëntie van mijn bedrijf verhogen?
De zaakvoerdster had al bij meerdere grotere organisaties aangeklopt om hulp te vragen bij het verder professionaliseren van haar bedrijf.
"De sterkte van Precipio is dat ze een vertaalslag maken van theorie naar praktijk in mensentaal. Een KMO heeft het juiste inzicht en de juiste ervaring om een andere KMO te kunnen ondersteunen."

"KMO voor KMO is een sterk concept
"

Lees het volledige verhaal van Anne en Precipio Hoe is de Cockpit dan ontstaan?

De samenwerking met KU Leuven  - Antwerpen heeft zijn vruchten afgeworpen.
Yves en Evert hebben, binnen het kader van hun bedrijfsproject, 2 jaar geleden onderzocht of er onder de KMO's behoefte is aan externe expertise op het vlak van budgettering.
Nadat die behoefte significant aanwezig bleek te zijn, hebben afgelopen jaar Anke en Ashley daar verder op gebouwd en onderzocht hoe deze dienst het beste op de markt gebracht kon worden.
Uiteindelijk waren deze 2 bedrijfsprojecten een bevestiging van ons "buikgevoel", hier kunnen we bedrijven echt mee helpen.
Het bloed, zweet en tranen van de studenten dragen dus ook bij tot de geboorte van deze nieuwe dienst.Kantoorpand

Over een paar weken trekken we ons nieuwe kantoorpand in. De werkzaamheden, ism met Studio Dott, zijn bijna afgerond, spannend!
Hier alvast een voorproefje van hoe het er op papier uit ziet.Informatiesessies
De "inhuldiging" van ons nieuwe kantoorpand willen we combineren met de lancering van onze nieuwe dienst.
Indien u meer informatie wenst over deze financiële cockpit en/of ons nieuwe pand wil komen bezichtigen, kunt u zich steeds inschrijven voor een informatiesessie.
De eerste 2 sessies zullen doorgaan op 
18 december en 23 december.
U mag uw gegevens steeds mailen naar sabine@precipio.be, dan ontvangt u meer gedetailleerde informatie samen met een persoonlijke uitnodiging.

Contact

Vleminckveld 17
2000 Antwerpen
Tel.      +32 3 291 21 85
Mobile +32 491 62 32 37

info@precipio.be
http://www.precipio.be


Follow us

LinkedIn
Facebook
Twitter
Link
Copyright PRECIPIO 2014, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences