2014-10

*|MC:SUBJECT|*
PRECIPIO NIEUWSBRIEF OKTOBER 2014
View this email in your browser

Het aantal faillissementen in België is vergeleken met dezelfde periode in 2013 met 7,12% gedaald. 

Graydon heeft hier een mooi overzicht van gemaakt in een infographic. Het aantal faillissementen in de bouwsector is het hoogst. Wat betreft de juridische vorm is de bvba/svba/evba het meest getroffen. Benieuwd naar de infographic van Graydon? Klik hier

 
1. Excel: Weekly Timesheet in 5 stappen
Als je in Excel een Weekly Timesheet wilt creëren en automatisch wilt zien hoeveel uren je nog moet presteren in de week - of je overuren bijhouden, dan kun je dit doen in 5 stappen via "Format Cells - Custom".

De 5 te volgen stappen

2. Businessplan: Onze maandelijkse tip - Markt & Trends
Klik op de afbeelding om gehele tip te zien.


3. De top 6 SAP Transacties wanneer je met een Purchase Order (PO) werkt.
Als je in SAP met een Purchase Order werkt, zijn er een aantal belangrijke transacties die je zeker moet kennen om zo efficiënt mogelijk je PO af te werken - afhankelijk vanuit welke hoedanigheid je werkt.
De top 6 SAP Transacties


In onze volgende nieuwsbrief zullen wij een nieuwe dienst van Precipio aankondigen en brengen wij u op de hoogte van spannende ontwikkelingen binnen ons bedrijf. 

Studentenjaar is weer begonnen

Vorige maand hebben we u geïnformeerd over onze bedrijfsprojecten bij de Karel De Grote Hogeschool en de KU Leuven/Thomas More. Ondertussen zijn de studenten allemaal met veel enthousiasme begonnen aan hun project. De studenten hebben zich voorgesteld tijdens onze Monthly Meeting. Hier hebben zij ook hun vragen kunnen stellen die hen verder op weg helpen om hun project goed op te starten.

Een aantal van onze consultants is begonnen aan de opleiding "Growth Accelerator" aan de Flanders Business School. Zij focussen zich op het verder ontwikkelen van hun competentie financieel ondernemerschap en werken aan innovatie binnen ons bedrijf. Op die manier bekijken zij verschillende zaken vanuit een ander perspectief. Hierdoor kunnen zij onze klanten op een aangename manier verrassen met hun toegevoegde waarde.Project Consultant in the picture
Leslie is een consultant die momenteel op een project zit van 15 maanden bij Alphabet Belgium.
Een van de toonaangevende leasemaatschappijen in België. Hij ondersteunt er de finance afdeling in de dagelijkse werkzaamheden, tijdens de implementatie van een SAP module.
Tijdens dit project heeft hij reeds de AP – en AR afdeling ondersteund en is momenteel werkzaam op de G/L afdeling waar hij meewerkt aan een verdere optimalisatie van de dagelijkse werking. Lees meer over Leslie


 

 

Contact

Vleminckveld 17
2000 Antwerpen
Tel. +32 3 291 21 85
Mobile +32 491 62 32 37

info@precipio.be
http://www.precipio.be


Follow us

LinkedIn
Facebook
Twitter
Link
Copyright PRECIPIO 2014, All rights reserved.

unsubscribe from this list    update subscription preferences