Interim Management en Project Sourcing in de lift

Het ziet ernaar uit dat bedrijven steeds meer de voordelen inzien van het inschakelen van een professional op tijdelijke basis.
Kent u deze voordelen ook?
De ontwikkelingen weergegeven door Federgon geven aan dat bedrijven steeds meer gebruik gaan maken van diensten zoals Interim Management en Project Sourcing. Zowel het vierde kwartaalrapport van 2013, +3,7%, als het bericht op Twitter op 20 juni 2014, +3,6%, bevestigen deze trend. Wilt u de voordelen weten?

 

Dubbele betalingen in SAP
Standaard maakt SAP enkele checks om te kijken of een factuur reeds geboekt is op basis van een combinatie van leverancier, bedrijfsnummer, referentienummer, bedrag, valuta en factuurdatum. Doch sluit dit niet uit dat er een dubbele boeking gebeurt. Hierbij de 5 meest voorkomende oorzaken van dubbele betalingen in SAP. Lees meer

Onze maandelijkse tip voor een goed businessplan
http://www.precipio.be/NL/finance-tips-amp-tricks/25_nieuws/2039_tips-voor-een-goed-business-plan

Ons is team is uitgebreid met een Project Consultant en een Business Partner. Graag ons volledig team leren kennen? Klik hier

Plankgas, een inspirerende ondernemingsplanwedstrijd voor middelbare scholieren. Onze zaakvoerder Luc Van den Cruijce heeft hier met volle passie en toewijding in de jury gezeteld. Wie is de winnaar? Klik hier

We are hiring! Project Consultant Finance