Antwerps Consultancybedrijf pakt uit met "cockpit" voor kmo's en starters!

Precipio lanceert financiële online tool Finally!


Antwerps Consultancybedrijf pakt uit met "cockpit" voor kmo's en starters!


Antwerpen 19 mei. Vandaag lanceert het financieel consultancykantoor Precipio de online tool Finally! Deze laagdrempelige tool maakt het voor starters en KMO’s eenvoudig om zonder grote financiële voorkennis, toch hun financiën goed te beheren. Met Finally! stel je in 5 eenvoudige stappen een volledig budget op. Finally! speelt kort op de bal, zodat de bedrijfsstrategie op elk moment kan bijgestuurd worden. Enkele start-ups bij Start it @kbc hebben de pilootversie van de tool al uitgetest.
 
Voor beginnende ondernemers en ook voor KMO’s is het day-to-day budgetbeheer niet evident. Toch bepaalt het financieel plaatje de toekomst van een onderneming. Finally! maakt het mogelijk om in 5 eenvoudige stappen een budget op te stellen.
 
“Finally! speelt in op een behoefte die we bij starters en KMO’s zagen,” aldus Luc Van den Cruijce, zaakvoerder van Precipio. “Het financiële luik vormt de hartslag van een onderneming, maar toch brengt het veel ondernemers uit hun comfortzone. Met Finally! springen we hen bij. De online tool is makkelijk te gebruiken en geeft antwoorden op zeer korte termijn en laat hen toe zelf strategische beslissingen te nemen.”


Precipio, dat tevens supporting partner is van Start it @kbc, heeft Finally! al laten testen door verschillende start-ups van de Start it @kbc community. Charlie Magazine, superserieus, Maurice Coffeebar, Fluves en Wheatless&More waren alvast enthousiast over Finally! De tool liet hen toe om op een eenvoudige manier hun financiën van kort bij op te volgen.
 


"Nu kan ik me op de juiste zaken focussen!"
— Veronique Leysen, Zaakvoerder Maurice Coffee & Knits
 

Finally! brengt kosten in kaart, vergelijkt werkelijke resultaten met het vooropgestelde budget, analyseert welke producten of productgroepen het goed doen of net niet en analyseert de marges.
 
De analyses die Finally! biedt, tonen de juiste cijfers op zeer korte termijn. Dat maakt tijdig bijsturen mogelijk: de ondernemer kan gericht actie ondernemen door bijvoorbeeld goedlopende producten te promoten of producten die het niet goed doen, uit het gamma te halen. De ondernemer moet niet langer wachten op de kwartaalcijfers om te weten hoe zijn/haar bedrijf ervoor staat.
 

www.finally.today


Voor meer informatie:
Contacteer Luc Van den Cruijce
Zaakvoerder Precipio
Mobile: +32 473 49 88 92


Voor Start it @kbc:
Contacteer Saar Dietvorst
Saar@contentcats.be
+32 468 19 75 07


 

Over Precipio (Three Sixty Degrees Finance)
Precipio is een Antwerps Consultancybedrijf gespecialiseerd in tijdelijke versterking van financiële diensten in bedrijven en heeft een budgetteringsdienst voor KMO’s. Met de lancering van Finally! speelt Principio in op de nood van starters en KMO’s om zelf hun bedrijf financieel-strategisch te sturen.
www.finally.today
www.precipio.be
 

Over Start it @kbc
Start it @kbc is een community die innovatief en schaalbaar ondernemerschap in België ondersteunt en promoot. Start it @kbc is met +300 bedrijven de grootste start-up community in ons land, met hubs in Antwerpen, Gent, Hasselt, Leuven, Kortrijk en Brussel.
 www.startit.be


Finally! werkt met een
abonnementsformule
(vanaf 12,5 euro/maand).
 

Copyright © 2016 Precipio, All rights reserved.
.